SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda like dan share ke wall anda. Sila like dan share kami dibawah. Terima kasih.

About Us


MyJobelist merupakan portal weblog yang memaparkan info-info terkini jawatan kosong di Malaysia secara amnya. Ia mula di tubuhkan pada tahun 2013. Segala info-info jawatan kosong diambil atau bersumber dari laman-laman website atau portal kerajaan, swasta dan sebagainya. Kami sentiasa menyediakan dan mengemaskini info terbaru jawatan kosong yang telah pihak majikan iklankan pada laman website mereka atau pada portal-portal lain seperti JobsMalaysia, Jobstreet, laman-laman rasmi kerajaan seperti Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), portal laman rasmi kementerian dan sebagainya.

MATLAMAT

Kami bermatlamat untuk terus komited dalam menyalurkan informasi berkaitan dengan peluang pekerjaan yang terdapat di Malaysia khususnya kepada pencari kerja. Pihak JawatannKosong juga sentiasa komited dalam menyalurkan dan memudahkan pencarian jawatan kosong yang paling popular, lalu diposkan pada weblog kami. Kami juga bermatlamat untuk terus menerajui dalam sumber info jawatan kosong di tangga teratas dan meyalurkan info secara PERCUMA.

KERUGIAN

Pihak kami di MyJobelist adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala bentuk kerugian samada dalam bentuk yang melibatkan kerugian kos, masa dan ketepatan maklumat yang disiarkan pada laman MyJobelist ini.

KOMEN

Pihak MyJobelist juga adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen-komen yang ditinggalkan pada laman weblog ini, ia adalah menjadi tanggungjawab pemilik itu sendiri.

PENGIKLANAN

Bagi mana-mana majikan atau kompeni yang ingin mengiklankan jawatan kosong secara PERCUMA, sila ke laman borang pengiklanan jawatan kosong (sila klik disini).

Pastikan anda (majikan/ kompeni) tidak mengiklankan jawatan kosong berunsur MLM, Judi dan sebagainya. Pihak kami di MyJobelist akan meneliti terlebih dahulu sebelum diposkan pada portal weblog kami ini.

LAMAN SOSIAL

Adalah digalakkan untuk anda mengikuti perkembangan kami di laman-laman sosial yang lain untuk info jawatan kosong terus berhubung kelaman sosial anda. Sila klik pada nama laman sosial kami dibawah untuk anda like, joint dan follow.

1. Facebook Page
2. Facebook Group
3. Twitter
4. Telegram (new)
5. Google+

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan membina, pertanyaan atau ingin memaklumkan info terbaru jawatan kosong kepada kami, sila hubungi kami (klik disini). Atau sekiranya mana-mana individu atau majikan yang mempunyai masalah dalam cara mengiklankan jawatan kosong, anda juga dibenarkan untuk terus menghubungi kami (klik disini).