SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda like dan share ke wall anda. Sila like dan share kami dibawah. Terima kasih.

Tuesday, 16 May 2017

Jawatan Kosong Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) - 21 Mei 2017

Jawatan kosong kerajaan terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) Mei 2017 | Jawatan kosong terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) Mei 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang  berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) sebagai :

1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19

Tarikh tutup permohonan 21 Mei 2017
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) Mei 2017

CARA MEMOHON
i. Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian (online) di laman web PTPTN, www.ptptn.gov.my sebelum atau pada 21 Mei 2017
.
ii. Calon  yang  berjaya  untuk  sesi  temuduga  akan  dihubungi  melalui email bagi makluman tarikh menghadiri temuduga serta penyediaan dokumen-dokumen sokongan yang perlu. Sila pastikan alamat email yang dikemukakan masih aktif dan boleh digunakan.

Iklan jawatan dan syarat kelayakan disini

Permohonan jawatan secara online disini
Jom follow kami di facebook sekarang dan dapatkan info terkini terus ke wall facebook anda
Jawatan Kosong Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) - 21 Mei 2017 Rating: 4.9 Diposkan Oleh: Jawatan Kosong