SUPPORT KAMI
Sekiranya anda merasakan laman kerja ini banyak membantu dan memberikan manfaat kepada semua, mohon supaya anda like dan share ke wall anda. Sila like dan share kami dibawah. Terima kasih.

Thursday, 22 March 2018

Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) - Jawatan Kosong April 2018

Jawatan kosong kerajaan terkini di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) April 2018 | Jawatan kosong terkini di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) April 2018. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Yayasan Islam Darul Ehsan sebagai :

1. Pegawai Tadbir Gred N41

Tarikh tutup permohonan 04 April 2018
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) 2018

Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan MITI yang boleh dimuat turun di laman sesawang http://www.miti.gov.my. Permohonan yang tidak menggunakan borang tersebut akan ditolak. Pemohon perlu menulis nama jawatan yang dipohon di sudut atas sebelah kiri sampul surat. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantar kepada:

Ketua Setiausaha
Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri
Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
Tingkat 23, Menara MITI,
No.7, Jalan Sultan Haji Ahmad Shah,
50480 Kuala Lumpur

Iklan jawatan dan syarat kelayakan disini
Jom follow kami di facebook sekarang dan dapatkan info terkini terus ke wall facebook anda
Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) - Jawatan Kosong April 2018 Rating: 4.9 Diposkan Oleh: Jawatan Kosong